Gyerekszoba

A gyerekszoba nálunk az a hely, ami - mióta beköltöztünk - rakodótérként, kupiszobaként működik... Igaz, mióta beköltöztünk, pár dobozt már eltüntettem, de ha elkap a lomtalanítós láz, vagy ha egyszerűen egy szobából el akarom rakni a felesleges holmit, az biztos a gyerekszobában köt ki... Viszont hamarosan itt az ideje, hogy Panni átköltözzön a saját szobájába (és esetleg este zenehallgatás közben aludhassak el), úgyhogy muszáj lesz rendbetenni ezt a helyiséget is. Átgondoltam, mi mindent szeretnék megcsinálni a szobában:

1. Először is a régi bútorok... Ezek mind olyan bútorok, amiket a régi tulajdonostól örököltünk (két polcos szekrény, egy ágyneműtartós ágy), vagy a sajátunk, csak épp nem használjuk (egy bazinagy IKEAs íroasztal két forgós székkel). Az asztal székekkel megy anyuhoz a padlásra, a polcokat és az ágyat is lepasszoljuk valahova. Helyette szeretnék minél tágasabb játszóteret, azaz minél kevesebb bútorral. Egy szekrény vagy komód mindenképpen kell a ruháknak, valamint egy új ágy. Ezek az IKEAs polcok is nagyon tetszenek, sokféleképpen lehet variálni, és mutatós dobozkákkal sok játékot el lehet benne süllyeszteni:)

Forrás: Pinterest

2. Szeretnék egy kis asztalt és széket, valamint játéktartó dobozokat az IKEAból (szeretem az IKEAt, na)



Forrás: IKEA

3. A régi tulajdonos gyereke teleragasztotta az ajtót képekkel, a ragasztót eddig nem sikerült leszednem, de Ökoanyunak erre is van receptje:) (csak perpill nem találom...)

4. Új függönyt venni (ha lesznek új ablakaink), valamint szép, színes szőnyeget.

5. A dobozokat elpakolni, a kölcsönruhákat kimosni és elpakolni.

6. Magasságmérőt hímezni


7. Babakonyhát készíteni, zöldségeket, gyümölcsöket horgolni hozzá. Nekem az üzleti mű kiskonyhák nem jönnek be...

Ez nagyon tetszik, egy szlovák gasztroblogger készítette a kisfiának

8. A hinta... Háááát... Ez még hosszú beszélgetés lesz a Petivel... Ő mindenképpen szerette volna megvenni, de Panni nem is használja, nem akar sohasem hintázni. Nagy helyet foglal el, valamint egyfolytában csúszkál a padlón, kétlem, hogy a szőnyeg segítene rajta. Én szeretném eladni.


Egyelőre ennyi. Persze szeretném minél több saját kezűleg készített dologgal (párnákkal, képekkel) berendezni, de ez a jövő zenéje. Addigis hajrá, lomtalanítás!
 
christine blogja Blog Design by Ipietoon