Dimensions: Sheltered #1

Ez az év úgy látom, nem igazán kedvez a blogolásnak, pedig azért igyekszem hímezgetni, de valahogy sosem haladok annyira, hogy értelme legyen róla blogolni. Pedig már nagyon hiányzik, és ötletem is lenne, de ritkán van kedvem csak úgy internetezni. Ma is csak egy kis részét mutatom a hímzésnek, amit mostanában készítek. Petinek nagyon tetszenek a fehér tigrisek, nekem pedig a Dimensions készletek, így közös megállapodás volt ez a kép. Nagyon szeretem hímezni, bár elég szürkések a színek, nem unalmas, és jól is haladok vele. Ez itt már az apuka- (anyuka-?) és a kistigris egy-egy lába. Világoskék aidára hímzem, hogy annyira ne olvadjon bele a fehér tigris a háttérbe. Sajnos valószínűleg félre kell tennem egy kicsit ezt a képet, mert a nagynéném szombaton megkért, hogy az ő unokájának is készítsem el karácsonyra a macis Dimensions képet, annyira tetszik nekik. Elő kell vennem a villámtűimet, az biztos.


5 comments:

Hajnal povedal(a)...

A győri állatkertben van két fehér tigris kölyök, meg persze a szüleik is. Láttátok már? Kellene a macis minta vissza? Akkor lefènymásolom és vissza szolgaltatom am a könyvvel együtt :-)

Hajnal povedal(a)...

A győri állatkertben van két fehér tigris kölyök, meg persze a szüleik is. Láttátok már? Kellene a macis minta vissza? Akkor lefènymásolom és vissza szolgaltatom am a könyvvel együtt :-)

Kristína povedal(a)...

Mi még azóta nem jutottunk el az állatkertbe, hogy nagyban tervezem:) de még a nyár folyamán tuti megnézzük. A minta nyugodtan maradjon nálad, mostanában jobban szeretek gépről hímezni, legalább ki tudom nagyítani a képet. Esetleg azt megírhatnád, hányszor hány négyzet, azt hiszem, ráírtam. Legalább a héten beszegném az anyagot, lehet még szegény méltatlanul mellőzött varrógépet is elővenném:)

Mónika povedal(a)...

Idén nekem sem megy sem a blogolás, sem a hímzés, sem az olvasás, pedig mindegyiket annyira szeretem, de egyszerűen csak a töredékére jut idő, mint amennyi jól esne.
A tigrisek biztos szépek lesznek! Annyira imádom nézni, ahogy egy-egy kép elkezd kirajzolódni. :)

Kristína povedal(a)...

Van egy olyan érzésem, hogy jövőre még nehezebb lesz blogolnom:) Én most valahogy egész sokat kreatívkodok, de mindig nagyobb projekteket csinálok, nincs értelme közben fotózni. A blogolás nem megy... Még a gépet sincs igazán kedvem bekapcsolni...
Nagyon szeretem a Dimensions mintákat. Már egy csomót kinéztem magamnak, amiket még szeretnék elkészíteni, de mind olyan nagy...

 
christine blogja Blog Design by Ipietoon